Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسانه‌های سعودی موج جدیدی از دخالت‌ها در امور داخلی کویت را با حمله به تعدادی از شخصیت های اسلامگرای این کشور آغاز کرده‌اند. ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۸ بین الملل آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، سایت "الخیلج آنلاین" در گزارشی آورده است: شبکه تلویزیونی سعودی العربیه که از امارات برنامه پخش می کند، حمله تند و تیزی به اسلامگرایان کویت از جمله نمایندگان منتخب مجلس امت این کشور راه انداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شبکه همچنین به طارق السویدان به خاطر اینکه جزء گروه اخوان المسلمینی است که در مصر و امارات و عربستان به عنوان گروهی تروریستی شناخته می شود ، حمله کرده است.

در همین راستا، شبکه العربیه فیلم مستندی را با عنوان "مقاصد هرج و مرج" با تقطیع، حذف و سرهم کردن تصاویر و نیز تحلیل های مخالفان گروه اخوان المسلمین پخش کرد. هدف از پخش این فیلم تلاش برای گمراه کردن مخاطبان با سناریوی ساختگی تلاش اسلامگرایان کویت با روش های مختلف برای سلطه بر حکومت در این کشور بود.

این شبکه با انتقاد از ادامه فعالیت گروه اخوان المسلمین در کویت در لوای جمعیت های "حدس" و جمعیت الاصلاح الاجتماعی مدعی شده است که هدف این گروه "هرج و مرج پراکنی در درون کشورهای عرب حوزه خلیج فارس" است.

شبکه العربیه همچنین مدعی شده است که فعالیت های گروه اخوان المسلمین در کویت و سودان در برهه اخیر شدت گرفته است.

این شبکه سعودی با حمله به طارق السویدان از مبلغان دینی آورده است که این فرد در جمعیت خیریه قطر نقش آفرین بوده است و این جمعیت 28 میلیون پوند به گروه اخوان المسلمین کمک مالی کرده است.

این فیلم مستند تلاش دیگری از طرف شبکه العربیه برای ایجاد هرج و مرج در کشور همسایه کویت به شمار می رود، زیرا این کشور در بحران بین عربستان و امارات و بحرین و مصر با قطر جانب بی طرفی را گرفته است و در تلاش برای میانجیگری برای حل این بحران است.

پیشتر وزارت اطلاع رسانی کویت با رد مطرح کردن نام این کشور در خبری درخصوص مشروبات الکلی تاکید کرد: اقدام مجری العربیه اهانت سنگین و غیرقابل قبولی در قبال کویت و ملت این کشور است.

این وزارتخانه در بیانیه خود افزود: کویت همواره برای وحدت مواضع کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و گذر از اختلافات بین برادران تلاش کرده است و همچنین همواره خواهان توقف حملات تبلیغاتی و رسانه ای شده است، زیرا به روابط برادرانه بین این کشورها آسیب می رساند و تاثیر منفی مستقیمی بر روح این روابط بر جای می گذارد.

این بیانیه به "پافشاری فراوان کویت برای دوری از این حملات تبلیغاتی و رسانه ای " اشاره و تاکید کرد: اقدامات داخلی معمول را برای تماس با مسئولان شبکه العربیه و دفترش در کویت و درخواست از این شبکه برای توضیح اشتباه و جبران فوری آن را اتخاذ کرده است.

انتهای پیام/

R36355/P/S8,90/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "عربستان سعودی" اخبار "کویت"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار عربستان سعودی اخبار کویت اخبار عربستان سعودی اخبار کویت گروه اخوان المسلمین شبکه العربیه بین الملل هرج و مرج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۲۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اکبر نصراللهی رئیس دانشکدگان هنر و رسانه دانشگاه آزاد اسلامی در نخستین همایش کشوری معماری و شهرسازی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود اظهار کرد: شاهد تهاجم فرهنگی از نوع مرکز و پیرامون در معماری ایران هستیم.

نصراللهی گفت: معتقدم، معماری، رسانه است؛ چون هم پیام است و هم ابزار انتقال پیام و هم اینکه مخاطبان انبوه دارد.

این استاد دانشگاه افزود: آنچیزی که رسانه، معماری را از سایر رسانه‌ها متمایز می‌کند، استفاده از هنر هم در ابزار یعنی نوع معماری و هم در طراحی و انتشار پیام است.

رئیس دانشکدگان هنر و رسانه در تشریح تحولات معماری و اثرگذاری و اثرپذیری آن از رشته‌های دیگر، گفت: استفاده از تکنولوژی‌های ارتباطی در معمــاری تــا جایی پیش رفته است کــه مفهــوم جدیدی به نام «مدیاتکچر» را موجب شـده اســت به گونه‌ای که در برج‌ها و ساختمان‌ها اخبــار و اطلاعات بــرای مــردم بــه نمایش گذاشته می‌شود.

وی در اهمیت معماری ابراز کرد: معماری تبلور فرهنگ و تمدن و هنر، روانشناسی و... در هر جامعه است و در طراحی فضای شهری و برنامه‌ریزی نباید از جایگاه مهم آن غلفت شود، اما متاسفانه الان وضع خوبی ندارد و خود ابزار تهاجم فرهنگی شده است.

رئیس دانشکدگان هنر و رسانه هشدار داد: تهاجم فرهنگی از نوع مرکز پیرامون در معماری به صورت ترویج الگوی معماری از غرب به ایران و تهران به شهرستان‌ها، معماری اسلامی و ایرانی را تهدید می‌کند.

نصراللهی ادامه داد: تقلید کورکورانه و ناشیانه و افراطی از معماری غربی، اختلال در توازان ارتباطاتی و بصری و شبیخون به محیط زیست، حریم‌ها، آرامش، امنیت، زیبایی، توازن، تعادل و معنویت بنا‌ها و غلبه بی‌نظمی، ناهماهنگی، فشار روانی، سیطره مادیت و کمیت به زندگی انسان راموجب است.

وی اضافه کرد: ساختمان‌های نازیبا و مغایر با فرهنگ مردم، ناهماهنگی بین ابعاد و ارتفاع ساختمان‌ها، الگو‌های طراحی، رنگ‌ها، مصالح و فرم‌های متفاوت و ناهمگون در عناصر دخیل در سیمای شهر، حقوق اجتماعی مردم را نقض کرده است.

رئیس دانشکدگان هنر و رسانه در بخش دیگری از سخنان خود با تشریح نقش‌های دوگانه رسانه در معماری اظهار کرد: سواد معماری حلقه مفقوده، معماری و شهرسازی است؛ این سواد به مردم محدود نیست، معماران، گرو‌های دانشی، استادان و متخصصان این رشته بیش از مردم و مسئولان به آن نیاز دارند و باید این مهارت و توانایی ساخت و عرضه متناسب با زیست‌بوم، فرهنگ و اعتقادات مردم در عین زیبایی و صرفه اقتصادی را داشته باشند.

نصراللهی ادامه داد: رسانه‌ها می‌تواند مروج معماری غرب و عامل اصلی مصرف گرایی و مدگرایی در معماری و در عین حال راهنما و وسیله برون‌رفت از این وضعیت باشند. آن‌ها می‌توانند مردم را برای انتخاب و خرید بنا‌های متاثر از فرهنگ غرب ترغیب کنند و یا مطالبه کننده بنا‌هایی منطبق با فرهنگ ایران و اسلامی و یا ناظر قدرتمند برای مقابله با آشفتگی و آزادی بی حد و حصر در این زمینه باشد.

رئیس دانشکدگان هنر و رسانه از استادان خواست از رسانه‌های کلاسیک، شبکه‌های اجتماعی و همچنین رسانه معماری برای تصویر‌سازی صحیح از رشته‌های معماری و شهرسازی و بالا بردن سواد معماری مردم و تحقق راهبرد‌های بازسازی و بازآرایی، توسعه، تمایز، اقبال اجتماعی و سودمندی آن استفاده کنند.

وی گفت: گروه کشوری معماری و رسانه آماده است با تشکیل موسسه دانش‌بنیان متشکل از استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، طراحی ساخت ۵۰ هزار مسکن دانشگاه را عهده دار شود. 

همایش دوروزه کارگروه کشوری معماری بعد از دو روز بحث کارگروه‌های مختلف در دامغان، امروز در شاهرود با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و معاون علوم انسانی و هنر این دانشگاه به کار خود پایان داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازی اتمی بن‌سلمان/ بازگشت ایران و عربستان به عصر تنش؟
  • ۷۰ درصد مردم تلویزیون می‌بینند | نظرسنجی جدید تماشای برنامه‌ها اعلام شد
  • اتحاد مثلث علیه منافع ایران/ بررسی تأثیرات توافق امنیتی میان آمریکا و عربستان بر روابط سعودی‌ها با ایران
  • ماجرای «میدان گازی آرش» در آستانه پیچیدگی؛ چه باید بکنیم؟
  • مناظره آتشین آمریکایی‌ها و سعودی‌ها درباره ایران در شبکه اسرائیلی!
  • 2 مسابقه مهم برای رویداد پادشاهی رینگ در عربستان تایید شدند/ اخبار WWE
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • آیا عادی سازی روابط ریاض و تل آویو قریب الوقوع است؟
  • گزینه‌های آمریکا در برابر بلندپروازی‌های اتمی عربستان
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن